REKLAMI GEÇ

İlçe nüfusu kadar iftar verdi

İlçe nüfusu kadar iftar verdi

Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, nüfusu 30 bin 462 olan ilçede ramazan boyunca toplam 30 bin kişilik yemek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2018 Cuma, 10:15

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ramazan ayı boyunca 32 mahallede iftar sofraları kurdurdu. Geçen yılki nüfuis sayımlarına göre 30 bin 462 nüfusu olan ilçede toplam 30 bin kişilik yemek verdi. İftar etkinliklerinde misafirlerine çay ve karlı şurup ikram eden Özbaş, geleneksel Türk tiyatrosu gösterileri ile de kitleleri memnun etti. Başkan Ahmet Necati Özbaş’ın sosyal etkinliklere verdiği önem ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

AÇILIŞLAR DA YAPTI
Bir ay boyunca verilen iftar yemeklerinde Sarayköylüler birçok hizmetinde açılışını yaptı. Ahmetli, Tepeköy, Tekke, Uyanık, Caber, Tırkaz Mahallelerinde kapalı pazar yerleri, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi ve Atatürk Mahalle parkı açılışı gerçekleştirildi.

Ramazan ayının son iftar yemeğinin kurulduğu Aşağı Mahalle’de konuşma yapan Belediye Başkanı Özbaş, “On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerife bugün veda ediyoruz. Tuttuğumuz oruçların, yaptığımız duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyor, herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Özbaş, “Biz Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. En uç mahallemizden en yakın mahallemizde yaşayan hemşehrilerimizle iftar açmanın mutluluğunu yaşadık. Onlarla bir araya gelerek hem sohbetimizi yaptık hem de sorunlarını ve taleplerini dinleyerek cevaplamaya çalıştık. Yapmış olduğumuz iftar yemeklerinde vatandaşlarımıza ulaşabilmek ve onları mutlu edebilmek bizim en büyük isteğimizdi. Hemşehrilerimiz iftar sofralarımızdan mutlu ayrıldılarsa en büyük sevinç bizimdir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı