REKLAMI GEÇ

Kapakları çalınan rögarlar, tehlike oluşturuyor

Kapakları çalınan rögarlar, tehlike oluşturuyor

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde kapağı olmayan rögara düşen 90 yaşındaki Asiye Çetin yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2019 Perşembe, 18:17

DENİZLİ (AA)
Sarayköy İlçesi’nin Aşağı Mahallesi’ndeki komşularına giden 90 yaşındaki Asiye Çetin kapağı olmayan rögara düştü ve yaralandı. Çetin’in yardım çağrısını duyan komşuları yaşlı kadını bulunduğu yerden çıkardı.

Elinde ve yüzünde yaralanma oluşan Çetin, kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi olduktan sonra taburcu edildi. Rögarın etrafında herhangi bir uyarı levha olmadığını söyleyen 90 yaşındaki Çetin, “Yürürken birdenbire boşluğa düştüm. Eve yaklaştığımda kendimi çukurda buldum. Bağırınca komşularım düştüğüm yerden çıkardı. Orada 3 tane rögar çukuru vardı. Olaydan sonra hemen kapatılmış. Yaralanmama rağmen şikayetçi olmadım” diye konuştu.

“KAPAKLAR ÇALINIYOR”
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Mahmut Güngör ise ilçede altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Ekiplerimiz bir aydır yoğun şekilde çalışıyor fakat bugüne kadar 150 rögar kapağı çalındı. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Teyzenin düştüğü sokaktaki rögarların kapağı 4 gün önce takılmıştı. Akşam ne hikmetse kapaklar yok oluyor ve bu kaza meydana gelmiş” dedi.

Yorumlar

Kamil   -  Bağlantı 11 Ocak 2019, 09:30

Rögar kapaklarını yetkilisi dışında açılamaz ve başka kişiler tarafından yerinden kıpırdatılamaz şekilde monte edin kardeşim. Nedir bu çalınıyor, çalınıyor vardır mutlaka bir önlemi…! hır

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı