REKLAMI GEÇ

2 gün önce koruma istemiş

2 gün önce koruma istemiş

Sarayköy’de kızıyla birlikte boşanmaya çalıştığı kocasının kurbanı olan Ayşe Şahin’in 2 gün önce polise gittiği ve tehdit aldığı için koruma istediği öne sürüldü. Ancak, koruma kararı çıkmadan kadın kızıyla birlikte cinayete kurban gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2018 Perşembe, 13:58

Denizli, sabah saatlerinde Sarayköy’de meydana gelen pompalı dehşetin şokunu yaşıyor.

31 yaşındaki Ayşe Şahin, 13 yaşındaki kızı Nurdan ile birlikte çalıştırdığı markete gelen boşanmaya çalıştığı ve 1 yıldır ayrı yaşadığı eşi Oktay Şahin ile tartışmaya başladı, ardından da pompalı dehşeti yaşandı.

Aktay Şahin, eşiyle birlikte kızına da kurşun yağdırdı, 13 yaşındaki Nurdan Şahin olay yerinde, anne Ayşe Şahin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırgan koca ise son kurşunu kendine sıktı ve ağır yaralandı.

DAHA ÖNCE KORUMA KARARI ALDIRMIŞ
Ayşe Şahin’in 1 yıldır ayrı yaşadığı eşiyle sık sık sorun yaşadığı, bu nedenle de geçmişte koruma kararı aldırdığı öğrenildi. Ancak, koruma kararının kalkmasının ardından yeniden tehditler almaya başlayan Ayşe Şahin’in 2 gün önce savcılığa gittiği ve tehdit aldığını söylediği öğrenildi. Ayşe Şahin yeniden koruma istedi, ancak koruma kararı çıkmadan cinayete kurban gitti.

YAKINLARI ŞOKTA
Bu arada korkunç cinayetin ardından ailenin yakınları da büyük şok yaşadı. Haber alır almaz olay yerine gelen Oktay Şahin’in annesi, “Oğlumun başını yaktın gelin” diyerek gözyaşı döktü.

Korkunç cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı