REKLAMI GEÇ

Nezaket Nine gençlere taş çıkarttı

Nezaket Nine gençlere taş çıkarttı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kırıkkale Üniversitesi işbirliğiyle yürütülen Mobil Gençlik Merkezi etkinlik Tırı Sarayköy’e geldi. Çocuk ve yetişkinlerin doyasıya eğlendiği etkinlikte 85 yaşındaki Nezaket Nine de, raketi eline alarak masa tenisi oynadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2014 Salı, 15:52

Etkinlik Tırında, Basketbol, voleybol, futbol, badminton, masa tenisi, gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra, çocuklar için yüz boyama gibi eğlenceler de vardı.

denizli-saraykoy-nezaket-nine-masa-tenisi-ic-1

85 yaşındaki Nezaket Gürleyen etkinliğin renkli simalarındandı. Gürleyen, yaşına aldırmadan gençlerle masa tenisi oynayarak eğlencenin tadını çıkardı.

denizli-saraykoy-nezaket-nine-masa-tenisi-ic

Bu tarz etkinliklerin insanların hayatına renk kattığını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızı ve Kırıkkale Üniversitesi’ni gerçekleştirdikleri bu sosyal sorumluluk projesinden dolayı tebrik ediyorum. Bu projeyi hayata geçiren, bu projede gönüllü olan bütün arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Takdire şayan bu tarz projelerin artarak devam etmesini ve bütün ülkemize yayılmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı