REKLAMI GEÇ

Farkındalık yaratmak için resim yaptılar

Farkındalık yaratmak için resim yaptılar

Sarayköy Kaymakamlığı, Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği “Atık İlaçlarla Geleceğimizi Zehirlemeyin” Projesi kapsamından yapılan resim yarışması sonuçlandı. Başarılı olan öğrencilere, başarı belgesi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 14:39

Sarayköy’de ilçe halkını atık ilaçlar konusunda bilinçlendirmek ve öğrenciler üzerinde de farkındalık yaratmak için Sarayköy Kaymakamlığı, Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün birlikte organize ettikleri “Atık İlaçlarla Geleceğimizi Zehirlemeyin” Projesi kapsamındaki resim yarışması sonuçlandı. Ayrıca konu ile ilgili okullarda da seminerler düzenlendi.

Yarışmaya katılan resimler arasından yapılan değerlendirme sonucunda, İlkokul kategorisinde Beylerbeyi İlkokulu’ndan İrem Su Çalışkan birinci, Tosunlar İlkokulu’ndan Özge Özkan ikinci, Sakarya İlkokulu’ndan Ave Sveht üçüncü olurken, ortaokul kategorisinde Duacılı Ahmet Güdücü Ortaokul öğrencisi Reyhan Aldemir birinci, Gazi Ortaokulu’ndan Esma Naz Coşar ikinci, Hazal Erhan üçüncü, Damla Korkulu dördüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilerin başarı belgelerini ise Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, İlçe Sağlık Müdürü Hakan Çabuk verdi. Daha sonra ilçe protokolü Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde açılan “Atık İlaçlarla Geleceğimizi Zehirlemeyin” adlı resim sergisini gezdi. Serginin 31 Aralık pazartesi gününe kadar açık olacağı bilgisi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı