REKLAMI GEÇ

Özbaş’ın öğrenci konukları

Özbaş’ın öğrenci konukları

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, konuk ettiği Anadolu Lisesi öğrencilerine “hangi işi yaparsanız yapın ama en iyisini yapan olun” öğüdünü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2015 Cuma, 14:29

Başkan Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy Anadolu Lisesi Okul Temsilcisi Zekeriya Pala, sınıf temsilcileri Fatma Akkır, Ali Can ve Mustafa Sarıca, ile okulda görev yapan Zeynel Abidin Çakıcı’yı kabul etti.

Özbaş ile sohbet ederek öğrencilerin taleplerini ve önerilerini ileten okul temsilcileri, okullarında ve ilçe genelinde yapacakları faaliyetler ve projeler hakkında bilgiler verdi. Projeleri ve okullarının istekleri ile ilgili hazırladıkları dosyayı Özbaş’a veren liseli öğrenciler, “Okullara verdiğiniz destekleri biliyor ve bu yüzden kendimize daha büyük hedefler koyuyoruz. Bizler de hem okulumuzun hem de öğrenci kardeşlerimizin taleplerini hızlı bir şekilde çözümlendirmek için gayret ediyoruz. Sizin samimiyetiniz, sıcaklığınız ve başarılı idareciliğiniz, bizim bu görevimizi başarıyla yapmamıza vesile oluyor” dedi.

Okul temsilcilerine teşekkür eden ve birer hediye veren Özbaş ise, öğrenci temsilciliğinin zor ama zevkli bir görev olduğunu, kendisinin de öğrencilik yıllarında benzeri görevler aldığını, sosyal projeler içinde bulunduğunu, o günlerden kalan deneyimlerin yararlarını hep gördüğünü söyledi.

Eğitime yardım konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ifade eden Özbaş, “Bizler her zaman sizin yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Buradan alacağınız eğitim ve bu görevin tecrübeleri ile ileride daha büyük ve önemli görevlere talip olacaksınız. Bizim, öğretmenlerinizin ve ailelerinizin isteği şudur; hangi işi yaparsanız yapın en iyisini yapmaya çalışın” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı