REKLAMI GEÇ

ÖZBAŞ’TAN ÖĞRENCİLERE ÇANAKKALE HEDİYESİ

ÖZBAŞ’TAN ÖĞRENCİLERE ÇANAKKALE HEDİYESİ

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, öğrencileri Çanakkale’ye gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2016 Pazar, 09:53

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan Çanakkale Gezisi sözü alan Sarayköy İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Çanakkale’ye gitti.

saraykoy-canakkale-1

 Yolculuk öncesi öğrenciler ve öğretmenleriyle sohbet eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sizler Çanakkale’yi görmeyi istediniz. Biz de Asım’ın Nesli ile buluşmanız için sizlere verdiğimiz sözü yerine getirerek, Çanakkale gezisini organize ettik. Çanakkale’de ecdadımızı, şehitliklerimizi ve tarihimizin altın sayfası olan Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı yerleri görüp ziyaret edeceksiniz. Atalarımızın, cennet vatanımızın ve aziz milletimizin bekası için ne zor şartlar altında mücadele ettiğine ve destanlar yazdığına şahit olacaksınız. Belki birçoğunuz bilmiyor olabilir ama orada içlerinde benim dedemin de bulunduğu 179 Sarayköylü şehidimiz var. İlçemizden, ülkemizden ve dünyanın her yerinden bu kutsal toprakları savunmak için gelen kahramanları göreceksiniz. Tarihimizi yerinde görerek, benliğinizde hissederek öğreneceksiniz. Sizden en büyük ricam, geri döndüğünüzde oradaki birliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın nelere kadir olduğu asla unutmamanız ve bu bilinçle hayatınıza yön vermenizdir. Ben sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum. Gezinizin güzelliklerle dolu geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Sarayköylü öğrencilerin Çanakkale yolculuğu sevincine, Başkan Özbaş’ın yanı sıra Meclis Üyesi Mustafa Horzum, Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özsoy ve aileleri de ortak oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı