REKLAMI GEÇ

Saray Sulama Birliği Başkanı Gültekin oldu

Saray Sulama Birliği Başkanı Gültekin oldu

Saray Sulama Birliği Başkanlık seçimi, Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı. Seçime tek aday olarak katılan Sarayköy Belediye Meclis Üyesi Hakan Gültekin, 93 üyeden 90’ının oyunu alarak başkan seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2016 Cumartesi, 10:40

Saray Sulama Birliği, geçen hafta yapılan delege seçimlerinin ardından, başkanlık seçimlerini de gerçekleştirdi. Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan başkanlık seçimine, tek aday olarak katılan Sarayköy Belediye Meclis Üyesi ve Ziraat Mühendisi Hakan Gültekin, oy kullanan 93 delegeden 90’ının oyunu alarak başkan seçildi.

denizli-saraykoy-saray-sulama-birligi-ic

SEVİNCİNİ BÖYLE PAYLAŞTI
Seçimlerin tamamlanmasından sonra Saray Sulama Birliği başkanı Hakan Gültekin’i ilk tebrik eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş oldu. Özbaş, “Hakan Gültekin kardeşimi kutluyor, çiftçilerimiz ve ilçemiz için yapacak olduğu çalışmalarda başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Çiftçiliği bilen, bu işin eğitimini almış olan Hakan kardeşim, inanıyorum ki çok güzel hizmetlerde bulunacak ve çiftçilerimizin yüzünü güldürecektir” dedi.

Saray Sulama Birliği’nin yeni başkanı Hakan Gültekin ise “Çiftçilerimizin, ilçemizin ve Denizlimizin tarımdan daha fazla kazanç elde etmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah tüm çiftçilerimiz ile birlikte el ele verecek ve bu toprakların zenginliğine zenginlik katmaya çalışacağız. Ben, bizleri buralara layık gören tüm çiftçilerimize ve vatandaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah onlara layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı