REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi faaliyetlerine onay

Sarayköy Belediyesi faaliyetlerine onay

Sarayköy Belediye Meclisi nisan dönemi toplantıların tamamladı. 2015 yılı faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıdan onay çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 16:50

Sarayköy Belediye Meclisi Nisan dönemi toplantıların tamamladı. Toplantıların son oturumunda belediyenin faaliyetleri ele alındı. Gece geç saatlere kadar devam eden toplantının sonunda faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

Karar sonrası tüm meclis üyelerine teşekkür eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Dolu dolu geçen bir yılın ardından gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi ve projelerimizi sizlerle paylaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İlçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek adına yaptığımız her çalışmada bizlere destek veren siz değerli meclis üyelerimize, yükün en ağır kısmını üstlenen belediye personellerimize ve bizlere olan güvenini her zaman hissettiren Sarayköylü hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ
Son birleşimde başkan vekilleri ve komisyon üyeleri de belirlendi. Meclis 1. Başkan Vekilliği’ne Ak Partili Mustafa Horzum, Meclis Başkan 2. Vekilliği’ne Ak Partili Halil Aktım, divan kâtibi asil üyeliğine Ak Parti’den Ersin Uz ve Hakan Gültekin, yedek üyeliklere de Ak Parti grubundan Engin Gültekin ve Mestan Özkan seçildi. Belediye encümeni ise Ak Parti’den Ersin Uz ve Mustafa Güdücü’den oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı