REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi’nden 10 bin bayrak

Sarayköy Belediyesi’nden 10 bin bayrak

Sarayköy Belediyesi’nden anlamlı kampanya. Son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için harekete geçen Sarayköy Belediyesi, 10 bin bayrak dağıtarak birlik mesajı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2015 Perşembe, 14:44

Son zamanda şiddetine artıran terör olaylarını protesto eden Sarayköy Belediyesi, ilçede 10 bin Türk bayrağı dağıttı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, kampanya ile tüm vatandaşlardan evlerine ve iş yerlerine ay yıldızlı bayrağımızı asmasını istedi.

denizli-saraykoy-belediyesi-on-bin-turk-bayragi-dagitti-ic

Özbaş, “Toplumları bir arada tutan temel değerlerden bir tanesi bayraktır. Dil, din, ırk ve mezhep gibi farlılıklar bu temel değerler etrafında toplanınca güzelleşir ve anlam kazanır. Şehitlerimizin kanından rengini alan, özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın sembolü şanlı bayrağımız da, bizi “bir” yapan en önemli ortak paydalarımızdan biridir. Son günlerde artan terör olaylarına ve bunu fırsat bilerek aramıza sokulmak istenen fitneye, ilçemizi bayraklarımızla donatarak cevap verelim istedik” dedi.

Sarayköy’ü bayraklarla donatacaklarını ifade eden Özbaş, “Evlerimize ve iş yerlerimize astığımız bayraklarla hem şehitlerimize olan saygı ve minnetimizi hem de birlik ve kardeşliğimize olan bağlılığımızı tüm dünyaya haykırıyoruz. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah” diye konuştu.

denizli-saraykoy-belediyesi-on-bin-turk-bayragi-dagitti-ic-1

İlçedeki 7’den 77’ye herkese bayrak dağıtıldığını söyleyen Özbaş, “ Zabıta ekiplerimiz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerine giderek bayraklarını asıyorlar. Hem onları ziyaret ediyoruz, hem de böyle güzel bir kampanyanın bir parçası olmalarına destek oluyoruz. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza 10 bin Türk bayrağımızı dağıtıyoruz. Sarayköy, yine farkını ortaya koymuş, devletine ve milletine olan sevgisini, en güzel şekilde yansıtmıştır. ‘Sarayköyümüzü Bayraklarla Donatıyoruz’ kampanyasına verdikleri destekten dolayı tüm Sarayköylü kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı