REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi’nden “Yetimler Günü” iftarı

Sarayköy Belediyesi’nden “Yetimler Günü” iftarı

Sarayköy Belediyesi, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde konuşma yapan Başkan Özbaş, “Bende bir öksüz olarak sizlerle birlikte orucumu açmaktan büyük onur ve gurur duydum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2018 Perşembe, 15:32

Sarayköy Belediyesi, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla yetim ve öksüzlere iftar yemeği verdi. Sarayköy Çok Amaçlı Belediye Salonunda veriler iftar yemeğine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemek ardından konuşma yapan Başkan Özbaş, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Ramazan ayının 15. günü tüm Türkiye’de öksüz ve yetim kardeşlerimize iftar yemeği veriliyor. Bende bir öksüz olarak sizlerle birlikte orucumu açmaktan büyük onur ve gurur duydum. Devletimizin başkanlığında belediyelerimizin gücü ve desteğiyle artık Türkiye’de kimse yalnız kalmıyor. Bizde Sarayköy’de gönül alıcı hizmetlerimizi yapmaya, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı