REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi’nden eğitime destek

Sarayköy Belediyesi’nden eğitime destek

Sarayköy Belediyesi, 2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala okullar için seferberlik başlattı. Belediye ekipleri, fiziki şartları bozulan okulları tadilattan geçiriyor, çevre düzenlemelerini yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2015 Perşembe, 09:00

Sarayköy Belediyesi eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Belediye ekipleri, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı öncesi de çalışmalarına hız verdi. Düzenleme çalışmaları kapsamında bozulan betonları ile tehlike oluşturan Atatürk Ortaokulu ve Halk Eğitim Merkezi bahçesi yeniden düzenlendi. Kilitli parke taşı ve bordür döşemesi yapılan, uygun yerlere yeniden beton dökülen bahçe, öğrenciler için daha güvenli hale getirildi.

Sarayköy’ün tarihi yapılarından olan Gazi İlkokulu’nda da, çevre düzenlemesi ve boya çalışmaları yapılarak eğitim dönemine hazırlandı.

Eğitim kurumlarındaki çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, okulların boya, sıva, bahçe düzenlemesi gibi taleplerini hızlı bir şekilde yerine getirdiklerini ifade etti.

Başkan Özbaş, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için çok değerli. Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almasını ve her konuda donanımlı olmalarını istiyoruz. Öğrencilerimize imkânlarımız ölçüsünde maddi yardımlarda bulunuyoruz. Kırtasiye malzemeleri, destekleyici kitaplar ve diğer ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Eğitime her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı