REKLAMI GEÇ

Üniversiteye Hazırlık Kursu meyvelerini verdi

Üniversiteye Hazırlık Kursu meyvelerini verdi

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın başlattığı çalışmayla kısa sürede hayata geçirilen Üniversiteye Hazırlı Kursu sayesinde 20 öğrenci üniversiteli oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2018 Cumartesi, 10:50

Sarayköy Belediyesi öğrencilere verdiği desteği katlayarak artırıyor. Belediye’nin 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için açtığı Üniversite’ye Hazırlı Kursu, gençlerin hayallerinin gerçekleşmesini sağladı. Özel bir binada üniversiteye hazırlanan ve tüm eğitim ihtiyaçları belediye tarafından ücretsiz olarak karşılanan gençler, üniversiteli oldu.

Üniversite sınavında başarılı olan öğrencilerle Belediye Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Gençlerimizin geleceğini önemsiyoruz ve onlara değer veriyoruz” dedi. Kursa katılan ve üniversiteye yerleşen öğrencilere desteklerinin devam edeceğini de belirten Başkan Özbaş, “Belediyemizin gençlere sunduğu bu hizmet, başka hiçbir yerde yok. Bunun kıymetini bilin. Azimle çalıştınız, yoruldunuz ve bunun meyvesini aldınız. Başarılarınızın devamını bekliyorum” diye konuştu.

Sarayköy Belediyesi’nin verdiği hizmetin çok değerli olduğunu söyleyen öğrenciler, kendilerine sunulan imkanların okuldan farksız olduğunu dile getirdi. Kurs boyunca kendileri için sosyal aktivitelerin bile düşünüldüğünü söyleyen gençler, “ Tercihlerimizde bile öğretmenlerimiz yanımızdaydı. Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a ve öğretmenlerimize minnet borçluyuz” dediler.

Kursa katılan ve başarılı olup üniversiteye yerleşen öğrencilerin isimleri ve yerleştiği okullar şöyle; Nurcan Yılmaz Pamukkale Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Derya Turan Kocatepe Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi, Zuhal Güler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Firdevs Kaya Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Neslihan Çakar Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Mehmet Lokman Güler Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Edebiyet Fakültesi Tarih Bölümü, Kader Tülü Uşak Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Şerife Köklü Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ayşe Başkaya Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İngilizce), Zehra Alkan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tapu Kadastro bölümü, Sedat Arat Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimari Restorasyon, Bekir Coşkun Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı, Aynur Eşli Eskişehir Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü, Bahar Erseçkin Muş Üniversitesi İnşaat Teknikeri, Özcan Öner Muğla Üniversitesi Turizm ve Otelcilik, Hasan Konakçı Eskişehir Teknik Üniversitesi Raylı Sistemler, Osman Uluer Trabzon Avras Üniversitesi Özel Güvenlik ve Koruma, Ali Yeyen Buldan Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Ömer Karademir Bilecik Üniversitesi İnşaat Teknikeri, Yalçın Önder Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Mimari Restorasyon bölümlerini kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı