REKLAMI GEÇ

Sarayköy öğrencilerine kavuştu

Sarayköy öğrencilerine kavuştu

Sarayköy, yıllardır özlemini çektiği üniversitesine kavuştu. Pamukkale Üniversitesi Alternatif Enerji Bölümü açıldı. Bölüme ilk kayıt yaptıran 128 öğrenciyi Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş karşıladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2015 Pazartesi, 15:42

Sarayköy, yıllardır peşinde koştuğu üniversitesine sonunda kavuştu. Pamukkale Üniversitesi Sarayköy Meslek Yüksek Okulu eğitime başladı. Yüksekokul’un ilk öğrencilerini Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş karşıladı. 

Okulu ziyaret eden, öğrenciler ile sınıflarda sohbet eden Başkan Özbaş, yıllardır verdikleri mücadelenin olumlu sonuçlanması ve yüksekokulun eğitime başlamasının sevincini yaşadıklarını ifade etti.
Özbaş, “Yıllardır içimizde bir uhde olan, her seferinde birilerinin elinin tersiyle iterek başka ilçelerde açılmasına sebep olduğu meslek yüksekokulunun Sarayköy’e gelmesi için gece gündüz çalıştık. Denizli’nin en büyük ilçelerinden biri olan Sarayköy’de okulun açılması; sosyal, kültürel ve ekonomik olarak canlılık getirecek” dedi. KALACAKSINIZ

Sarayköy’e gelen tüm öğrencilerin kendi şehirlerindeki huzur ve sıcaklığı burada da bulacaklarını belirten Başkan Özbaş, “Arkadaşlarımızın buradan ayrıldıktan sonra da ilçemizi güzel bir şekilde anacaklarına inanıyorum. Sıcakkanlı ve güler yüzlü insanları, ulaşım, konaklama ve diğer ihtiyaçlarını karşılama kolaylığı, havası, suyu ve doğal zenginlikleri, bu kardeşlerimizin Sarayköy’e olan hayranlıklarını kat kat arttıracaktır. Gençlerimizin ailelerinin de gözü arkada kalmasın. Evlatları asayiş olaylarının en az olduğu, birlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı örnek ilçelerden birine geldiler. Onlar önce Allah’a, sonra bizlere emanettir. Gerek bizler gerekse de Sarayköy halkı kardeşlerimize sahip çıkacak, onların rahatı ve huzuru için elimizden gelenin fazlasını yapacağız ” dedi.

Başkan Özbaş, Sarayköy’e üniversitenin kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı