REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de 1 kişi yeğenini öldürdü

Sarayköy’de 1 kişi yeğenini öldürdü

Sarayköy İlçesi’nde, birlikte içki içtikten sonra sızan kuzeni 39 yaşındaki Kerem Çakır’ı 7 yerinden bıçaklayıp öldürün 36 yaşındaki N.G. tutuklandı. N.G.’nin psikolojik sorunları olduğu ileri sürüldü.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2014 Cumartesi, 17:43

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Sarayköy Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan ve eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen 1 çocuk babası Kerem Çakır, dün akşam, Sığma Mahallesi’ndeki evine davet ettiği dayısının oğlu N.G. ile içki içti. Aldığı alkolün de etkisiyle Çakır, koltukta sızdı.

Bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen N.G., iddiaya göre, mutfaktan aldığı bıçakla, kuzenini karnının 7 yerinden bıçaklayıp, öldürdü. N.G., saat 23.00 sıralarında olay yerinden ayrılıp, evine döndü. N.G.’yi kanlar içindeki gömleğiyle evden çıkarken gören çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen jandarma, çilingir yardımıyla kapıyı açıp içeri girdiğinde Çakır’ın cesediyle karşılaştı.

Çakır’ın cesedi jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesini ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. N.G., evinde yakalanıp, gözaltına alındı. Bir süre önce Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü belirlenen N.G.’nin geçen haftada yakınlarına saldırdığı öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.G., tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı