REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de 7’den 70’e farkındalık sergisi

Sarayköy’de 7’den 70’e farkındalık sergisi

Sarayköy Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan yaz dönemi resim kursunda ortaya çıkan resimler “7’den 70’e Farkındalık” adlı sergiyle görücüye çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2018 Pazartesi, 11:23

Sarayköy Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yaz dönemi resim kursu açtı. Aysun Tuncer’in koordinesindeki kurs sonunda sergi açıldı. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi fuaye alanındaki resim sergisi açılışına Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akbulut, siyasi parti temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

80 tablonun yer aldığı serginin mesajı oldukça anlamlıydı. “7’den 70’e Farkındalık” adının verildiği resim sergisinde istismar ele alındı.

Resim sergisi hakkında bilgi veren resim öğretmeni Aysun Tuncer, “Yaz dönemi boyunca kursiyerlerimizle resim kursunda bir aradaydık. Kurs sonunda güzel bir resim sergisi ile taçlandırmak ve farkındalık yaratmak istedik. İstismarın her konusunu küçük kağıtlara yazarak fanusun içerisine attık. Kursumuzdan yararlanan 7’den 70’e herkesin fanustan kağıtları çekmesini istedik. Kursiyerlerimiz fanustan çektiği istismar konusuna göre düşüncelerini tabloya yansıttı” dedi.

TABLOLARIN CANLI FİGÜRÜ OLDULAR
Tuncer, kursiyerlerin yaptıkları resimlerden esinlenerek kostüm giydiklerini ve tablolarının yanında canlı figür olduklarını belirtti. Resim sergisinde sadece istismarın yer aldığı tabloların bulunduğunu belirten Tuncer, kursiyerlerin istedikleri çalışmaları da yaptıkların aktardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı