REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de camiler Ramazan’a hazır

Sarayköy’de camiler Ramazan’a hazır

Sarayköy Belediyesi, yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde camilerde temizlik çalışması başlattı. Belediye ekipleri, ilçede bulunan tüm camileri temizledi, Ramazan’a hazır hale getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2016 Cuma, 09:31

Sarayköy Belediyesi rutin olarak gerçekleştirdiği cami temizlik hizmetini Ramazan Ayı öncesi daha da kapsamlı hale getirdi. Belediye ekipleri ilçe genelindeki tüm camileri tek tek taradı, temizliğini yaptı, eksiklerini giderdi.

Camilerde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, göreve geldikleri günden bu yana hem milli hem de dini günlerin, bayramların anlamına yakışır bir şekilde kutlanması için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Özbaş, “Ramazan ayına girmek üzere olduğumuz bu günlerde camilerimizin her yönüyle vatandaşlarımız için hazır olmasını arzu ediyoruz ve bu kapsamda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Rutin olarak yaptığımız camilerimizdeki temizlik çalışmalarımızı Ramazan öncesi daha da sıklaştırdık. Vatandaşlarımızdan da bu konuda çok olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı