REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de nostalji rüzgarı

Sarayköy’de nostalji rüzgarı

Sarayköy Belediyesi,açık hava sineması organize ederek, vatandaşlara Hababam Sınıfı’nı izletti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2018 Perşembe, 13:15

Sarayköy Belediyesi açık hava sineması düzenledi. Hababam Sınıfı’nın izlendiği organizasyonda, vatandaşlara, çekirdek ve gazoz ikram edildi. İlçe halkına verdiği bir sözü daha yerine getirmekten gurur duyduğunu belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, tüm Denizli halkını nostalji havası esen açık hava sinemasına davet etti.

Yazlık sinemaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, AK Parti Meclis Üyesi Engin Gültekin ve Sarayköylüler katıldı.

Her hafta Çarşamba ve Cuma günleri “Yazlık Sinema Günleri” etkinliğinin devam edeceğini belirten Başkan Özbaş, “Sarayköy halkımıza sözümüz olan açık hava sinemamızı bugün itibariyle Yeşil Çam’ın en önemli eserlerinden Hababam Sınıfı ile başlattık. Bu etkinlik beni de çok heyecanlandırdı. Eski günler gözümde bir kez daha canlandı. Yeni neslimize yazlık sinema duygusunu tekrar yaşatmanın mutluluğunu yaşadık. Bir hayalimizi daha gerçekleştirmenin gururunu yaşarken yüzümüzde tebessüm oluşturan, hayatımıza anı bırakacak etkinliklerimizi Sarayköylü hemşehrilerimizle yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

Etkinlik sonunda küçük bir çocuğun ricası üzerine Başkan Özbaş, park içindeki oyuncak trenin makinisti oldu, ardına oturan çocukları park içerisinde gezdirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı