REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de sanat rüzgarları esmeye devam ediyor

Sarayköy’de sanat rüzgarları esmeye devam ediyor

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından sahnelenen “Ruh Öküzüm” isimli tiyatro oyunu beğeni aldı. İzleyicileri kahkahaya boğan oyun performansı, oyunun yazarı Erkan Karadeniz ve BKM oyuncusu Tuğçe Karabayır’dan tam not aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2018 Cumartesi, 16:12

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde, belediye tiyatro kulübü öğrencileri tarafından sahnelenen “Ruh Öküzüm” adlı oyun, izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyunu, oyunun yazarı Erkan Karadeniz de izlerken, BKM oyuncusu Tuğçe Karabayır da, oyunu izleyenler arasında yer aldı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköy halkı sanata doyacak” dedi. Oyun işitme engelliler için işaret diliyle de anlatıldı.

Oyundan sonra konuşma yapan ve sözlerine “Sarayköyümüz bir sanat şehri olacak” diye başlayan Belediye Başkanı Özbaş, “Ünlü oyuncularımızın gelmesiyle Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni yaparak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anladık. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi insanlarımızı birleştiren, buluştuğu bir yer haline geldi. Ayrıca tiyatromuzda işaret dili hocamızın yer almasıyla da tiyatromuzdaki engellerimizi kaldırdık. Tiyatromuzda işitme engelli vatandaşlarımızda vardı. Kısacası kültür merkezimiz bütün güzelliklerin yaşandığı bir tesis haline geldi” dedi.

Oyunun yazarı Erkan Karadeniz, “17 ve 19 yaşında pırlanta gibi gençlerimizin Hakkı Karaca’nın önderliğinde güzel bir iş başardıklarını gördük. Bundan son derece mutluyum. Yazdığımız bir oyunun Sarayköy’de hayat bulması bizi çok gururlandırdı. Sarayköy’de böyle bir Kültür Merkezi’nin olması çok güzel… Kültür Merkezi’ni görür görmez bayıldık. Onun üstüne halkın buradaki talebi daha da bizi mutlu etti” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı