REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de şehitler için lokma hayrı

Sarayköy’de şehitler için lokma hayrı

Sarayköy Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü sebebiyle pilav ve lokma hayrı yaptı. Belediye tarafından Çanakkale, Güneydoğu ve Kıbrıs’ta şehit düşen Sarayköylü Mehmetçiklerin isimleri 2 dev afişe yazılarak meydana asıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2018 Pazartesi, 17:28

Sarayköy Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Atatürk Parkı’nda pilav ve lokma hayrı düzenledi. Pilav ve lokma hayrına Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Başkan Özbaş, vatandaşlara lokma ve pilav dağıttı.

Sarayköy Belediyesi tarafından 2 dev afişe Çanakkale, Güneydoğu ve Kıbrıs’ta şehit düşen Sarayköylü Mehmetçiklerin isimleri yazılarak meydana asıldı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Kahraman ecdadımız, mukaddes vatan topraklarımıza girmek isteyen düşmanlara karşı Çanakkale’de eşi görülmemiş bir mücadele vermiş, tüm dünya aziz milletimizin bir ve beraber olduğunda neler başarabileceğine bizzat şahit olmuştur. Bugün bizlere düşen en büyük görev, atalarımızın emaneti bu kutsal vatan topraklarına sahip çıkmak, aziz milletimizi ve devletimizi yüceltmektir. Biz de bugün, Çanakkale Deniz Zaferimizin 103. Yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı şükranla yad ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı