REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı

Sarayköy’de toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayköy’de yapımı tamamlanan otogar ve itfaiye binasının da içinde bulunduğu 27 milyon lira maliyetli 39 yatırım için toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 17:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı ile itfaiye binasının da aralarında bulunduğu 39 yatırım için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi. Hizmete giren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı’nda gerçekleştirilen törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

denizli-saraykoy-27-milyon-liralik-yatirim-ic-1

SARAYKÖY HİZMETE SUSAMIŞ BİR İLÇE
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy ilçesinin hizmete susamış bir ilçe olduğunu belirtti. Garaj alanının 1,5 yıl önce virane olduğunu ifade eden Başkan Özbaş, her konuda kendilerine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’a teşekkür etti.

denizli-saraykoy-27-milyon-liralik-yatirim-ic

SARAYKÖY SARAY GİBİ OLACAK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Sarayköy’e yatırımların devam edeceğini belirterek, “Büyükşehir’de ne varsa ilçelerde de o olacak. Büyükşehir’de ne varsa Sarayköy’de de o olacak. 1,5 yıl önce verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz size hizmet etmeye, hizmetkar olmaya geldik. Bu gün burada 27 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz. Bu yatırımlar devam edecek. Sarayköylülerin talepleri doğrultusunda ‘yapılamaz’ denilen her şeyi yapacağız. Sarayköy saray gibi olacak. Hep beraber el ele vererek Sarayköy’ü daha ileriye daha güzele ulaştıracağız” dedi.

ÇARK DÖNMEYE DEVAM EDİYOR
AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de, Büyükşehir Kanunu çıkaracakları dönemde karşı çıkıp, istemeyenler olduğunu hatırlatarak, “Ancak bu gün gelinen noktada ne kadar güzel işler yaptığımızı herkes anladı. Yapılan yatırımlar Sarayköy’e hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı ile itfaiye binası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Sarayköy Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı toplam 39 yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler hizmete giren yatırımların kurdelesini kesti.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı