REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de yollar düzenleniyor

Sarayköy’de yollar düzenleniyor

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sazak Mahallesi’nde tamamlanan kilitli parke taşı çalışmaları ile Tepeköy Mahallesi’nde başlayan asfalt çalışmalarını inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2016 Cuma, 09:31

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Büyükşehir Belediyesi Sarayköy Bölge Şefi Ali Genç ve Sarayköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halil Hıdır’ın da katıldığı inceleme gezisinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kilit taşı ve asfalt çalışmalarını denetledi.

Tepeköy – Gölemezli yolunun kısa bir zaman içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Özbaş, “Hem Tepeköy’den Gölemezli tarafına gitmek isteyen vatandaşlarımızın, hem de bu bölgede arazileri bulunan çiftçilerimizin yoğun olarak kullandığı bu yolda genişletme ve dolgu çalışmalarına başlandı. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için yolu 7 metre genişliğinde yapacağız. 28 bin metrekarelik bir soğuk asfalt çalışması yapacağız. Bu çalışmalarla özellikle kış aylarında yaşanan sorunları tamamen ortadan kaldıracak ve Tepeköy mahallemize yakışan bir yola kavuşmuş olacağız” dedi.

Daha sonra Sazak Mahallesi’nde tamamlanan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Özbaş, hem Büyükşehir Belediyesi hem de Sarayköy Belediyesi olarak örnek alınan, imrenilen bir Sarayköy için çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı