REKLAMI GEÇ

SARAYKÖY’DEN KONSERE DAVET

SARAYKÖY’DEN KONSERE DAVET

Sarayköy Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ve içinde pek çok spor müsabakasını barındıran gençlik festivali yarın sona eriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2018 Pazar, 17:38

Sarayköy gençlik festivali ile coşuyor. Sarayköy Belediyesi’nin 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği festivalde konserler ve spor müsabakaları da yer aldı. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş herkesi festivale davet etti. Yarın sona erecek festivalde eğlence hala sürüyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da dolu dolu etkinliklerle geçiren Sarayköy’ün gençleri, 1 hafta boyunca birçok spor dalında yapılan müsabakalarda yarıştı.

Sadece yarışmalarla bitmeyen bayram kutlamasının finali 14 Mayıs pazartesi günü büyük bir konserle olacak.

Denizli halkını pazartesi akşamı Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek konsere davet eden Başkan Özbaş,  “19 Mayıs Ramazan ayına denk geldiği için Gençlik Festivalimizin final tarihini öne çekerek 14 Mayıs olarak karar aldık. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan konserimizde öncelikle genç müzisyenlerin bir araya geldiği POP-UP grubu sahne alacak. Ardından Türkiye’de rock müzik alanında ismini duyuran Umut Kaya çıkacak. Coşkunun artacağı konserimize tüm Denizli halkımız davetlidir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı