REKLAMI GEÇ

Sarayköy’e dev kapalı pazaryeri

Sarayköy’e dev kapalı pazaryeri

Sarayköy Belediyesi geçmişte ciddi sorunlara neden olan semt pazarını kaldırdı, yerine modern kapalı pazar yeri yaptı. Yeni pazarın açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2018 Cumartesi, 17:24

AA- Sarayköy yeni pazaryerine kavuştu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan proje kısa süre önce tamamlandı, açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptı.

İlçede daha önce sokak aralarına kurulan semt pazarında hijyen sorunlarının yanı sıra pazarcı esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlar için de sağlıklı koşullar bulunmuyordu. Hatta geride kalan yıllarda alandaki sıkıntı nedeniyle sık sık kavgalar yaşanıyordu.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tüm bunlara Sarayköy Kapalı Pazaryeri projesi ile son verdi. Yeni yapının kentteki en büyük pazar yeri olduğu belirtildi. Pazar yerinin açılışını yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin gündeminde ise Zeytin Dalı operasyonu vardı.

TÜRKİYE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Türkiye’nin inatla büyüyerek, 2018’de ihracat rekorları kırmaya devam edeceğini, her ay bir rekorun kırılacağını belirten Zeybekci, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatı’na değindi.
Ülkenin güvenliği için yürütülen bu operasyonda Mehmetçiğin destan yazdığını ifade eden Zeybekci, şöyle konuştu: “ÖSO ile askerlerimiz omuz omuza destan yazıyor, şehit veriyor. Bugüne kadar hakikaten bütün dünyaya ders çıkaracak bir destan yazıldı orada. O gürleyen toplar var ya, fırtına obüsleri ve toplar var ya yüzde 100 yerli, kullanılan her şey yerli. Eskisi gibi birilerinden emir alan Türkiye yok artık. Türkiye artık kendi kararını veriyor, menfaatine ve güvenliğine bakıyor. Türkiye’nin güneyinde tehdit oluşturacak hiçbir örgüte, devlet kurmaya uğraşan ihanet girişimlerine asla izin vermeyeceğiz. Köklerini kazıyana kadar, onları geldikleri inlere gömene kadar devam edeceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı