REKLAMI GEÇ

Sarayköylü çocuklara bayram ettirecek program

Sarayköylü çocuklara bayram ettirecek program

Sarayköy Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Çocuk Şenliği’nin kapsamı bu yıl biraz daha genişletildi. İlçe Stadyumu’nda düzenlenecek şenlikte şişme oyun parkları, animasyonlar, top havuzları, labirentler, çeşitli yarışmalar ve ikramlar yer alacak. Ayrıca çocuklara Sarayköy’de kurulan lunapark için ücretsiz biletler dağıtıldı. Çocukların kendi bayramlarını en iyi şekilde kutlamaları için çaba gösterdiklerini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2016 Cuma, 13:25

Sarayköy Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Çocuk Şenliği’nin kapsamı bu yıl biraz daha genişletildi. İlçe Stadyumu’nda düzenlenecek şenlikte şişme oyun parkları, animasyonlar, top havuzları, labirentler, çeşitli yarışmalar ve ikramlar yer alacak. Ayrıca çocuklara Sarayköy’de kurulan lunapark için ücretsiz biletler dağıtıldı.

Çocukların kendi bayramlarını en iyi şekilde kutlamaları için çaba gösterdiklerini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dolu dolu geçireceğiz. Sabahtan yapılacak olan çelenk sunma törenlerinden sonra, çocuklarımızın doya doya eğleneceği programlarımız başlayacak. Çocuk Şenliğimiz cumartesi günü saat 12.00’da ilçe stadyumumuzda başlayacak ve akşam saatlerine kadar devam edecek. Lunapark’ta da gönüllerinde eğlenebilecekler. Tüm çocuklarımızı şenliğimize davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı