REKLAMI GEÇ

Sarayköylü gençlere sınav öncesi moral

Sarayköylü gençlere sınav öncesi moral

Sarayköy Belediyesi, YGS’ye hazırlanan öğrencileri stres atmaları için Denizli Kayak Merkezi’ne götürdü. Bere, atkı ve eldiven hediye edilen 233 genç, kayak merkezinde beyaz örtünün tadını çıkardı, sınav öncesi moral depoladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2017 Cumartesi, 09:48

Sarayköy Belediyesi, 12 Mart’ta yapılacak YGS’ye girecek 233 öğrenciyi stres atmaları ve motivasyonlarını artırmaları için Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde bulunan Denizli Kayak Merkezi’ne götürdü.

Kayak merkezine gidecek 233 öğrenciye, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından bere, atkı ve eldiven hediye etti. Ayrıca öğrencilerin kayak merkezindeki ihtiyaçları da belediye tarafından karşılandı. Kayak Merkezi’nde ilk kez telesiyeje binen öğrenciler, kızak ile kaymanın keyfini yaşadı. Bazı öğrenciler ise kayak yapmayı denedi. Gün boyunca eğlenen ve sınav öncesi moral depolayan öğrenciler, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a etkinliği düzenlediği için teşekkür etti.

Etkinlikte öğrencilerin sınav öncesi motive olmalarını ve stres atmalarını amaçladıklarını ifade eden Özbaş, “Öğrencilerimizin sınav öncesi stresten uzaklaşmaları için böyle bir etkinlik düzenledik. Böylelikle birçok öğrencimiz kayak merkezini ilk kez görmenin mutluluğunu yaşadı. Öğrencilerimizin hem eğitim hem de kültürde gelişmelerine katkı sağlamak için hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı