REKLAMI GEÇ

Sarayköylü Nergis Odunkıran 9 yaşında yazar oldu

Sarayköylü Nergis Odunkıran 9 yaşında yazar oldu

Sarayköy 24 Mayıs İlkokulu öğrencisi 9 yaşındaki Nergis Odunkıran, sınıfta yaptıkları etkinlikleri hikayeleştirdi ve bir kitapta topladı. Öğretmenleri ve arkadaşları ile Başkan Özbaş’ı ziyaret eden Nergis Odunkıran “Hikayeler” adlı kitabını Başkan Özbaş’a hediye etti. Başkan Özbaş, genç yazar Odunkıran’a, kitaplarını çoğaltma sözü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2018 Cuma, 13:24

Okul yenileme çalışmalarında destek olan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a 24 Mayıs İlkokulu Müdürü Osman Alacan, sınıf öğretmenleri Fatma Öztürk, Sultan Gültekin ve öğrenciler Ayşe Yalçın, İhsan Salih Karakaya ve Nergis Odunkıran teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Okul Müdürü Osman Alacan, Başkan Özbaş’a teşekkür etti, “Eğitim ve öğretimde her zaman eğitimcinin ve öğrencilerimizin yanında oluyorsunuz. Eğitim camiamıza destekleriniz büyük. 24 Mayıs İlkokulumuzun yeni binasının yapımında da büyük destekleriniz oldu” dedi.

Ziyarette bir de sürpriz vardı. 24 Mayıs İlkokulu 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Nergis Odunkıran, okulda yaptıkları etkinlikleri hayal dünyasıyla birleştirerek hikayeleştirdi. Küçük öğrencinin emekleri okulun katkılarıyla kitap haline getirildi.

Genç yazar Odunkıran, sınıf arkadaşlarına dağıtacağı kitabını ilk olarak ziyarette Başkan Özbaş’a hediye etti.

Başkan Özbaş ziyaret ile genç yazarın armağan ettiği kitaptan duyduğu gurur ve memnuniyeti aktararak, “24 Mayıs İlkokulu benim okulum. Orda okudum ve mezun oldum. Çok anılarım var. Okulun yenilenerek geleceğimiz olan çocuklarımızın günümüz şartlarına uygun, modern bir binada eğitim görmeleri bizleri de çok mutlu edecek. Yeni okulumuz, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

Genç yazarın hediye ettiği kitap hakkında duygularını aktaran Başkan Özbaş, “Nergis kızımızı kutluyorum. Nergis ilerde büyük bir yazar belki büyük bir şair olacak. Öğretmenimizin göstermiş olduğu bir ışıkla belki de ileride bir edebiyatçı olacak. Çünkü hepimiz mimar, mühendis, siyasetçi, belediye başkanı, milletvekili olabiliriz ama yazar, edebiyatçı, sanatçı olmak ayrı bir meziyet. O yüzden burada eğitimcilerimizin de ı büyük bir rolü var. Bu anlamda öğretmenlerimize, okul müdürlerimize ve tabiî ki öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Nergis’e yazmış olduğu kitabı çoğaltma sözü veriyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı