REKLAMI GEÇ

Sarayköylü öğrenciler Bursa’da

Sarayköylü öğrenciler Bursa’da

Sarayköy Belediyesi, YGS sonrası öğrencilerini Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden biri olan, Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemine ait eserlerin bulunduğu Bursa’ya gönderdi. Öğrencilerin her etkinlikte eğlencenin yanı sıra farklı bilgiler öğrenmelerini amaçladıklarını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Önümüzdeki yıllarda bu gezilerimizi daha geniş kapsamlı yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2017 Salı, 13:51

Sarayköy Belediyesi, her sınav önce öğrencilerin motivasyon sağlaması ve stresten uzaklaşması için geziler düzenliyor.

YGS öncesi öğrencileri Denizli Kayak Merkezi’yle buluşturan Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu kez sınav sonrası etkinlik gerçekleştirdi. Öğrenciler Sarayköy Belediyesi önünden Bursa’ya uğurlandı. Öğrencilere atkı, bere ve eldiven de hediye edildi.

Bursa’da öğrenciler rehber eşliğinde Cumalıkızık, Uludağ Kayak Merkezi, Tophane, Tarihi Çınaraltı, Orhan Gazi-Osman Gazi Türbesi, Mudanya, Emir Sultan Cami, Yeşil Cami, Koza Han, Ulu Cami’yi gezerek tarihi öğrendiler, şehri tanıdılar.

Gençler için bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “İlçe halkı için düzenlenen kültür gezilerini bu defa da Bursa’ya yaptık. Geziye katılan öğrencilerimiz, iş arkadaşlarımız ve bir rehber eşliğinde Bursa’nın tarihi yerlerini gezdi. Öğrencilerin her etkinlikte eğlencenin yanı sıra farklı bilgiler öğrenmelerini amaçlıyoruz. Bu gezinin hem öğrencilerimize motivasyon sağladığını, hem de güzel bir anı bıraktığını ümit ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu gezilerimizi daha geniş kapsamlı yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı