REKLAMI GEÇ

Sarayköylü Romanlar Külliye’de

Sarayköylü Romanlar Külliye’de

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Büyük Roman Buluşması”na Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve ilçede yaşayan Roman vatandaşlar da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2018 Pazar, 14:20

Külliyedeki Roman buluşmasına Denizli’den AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Şencan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen ve ilçede yaşayan Roman vatandaşlar katıldı.

Buluşmayı değerlendiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “İlçemizin kültür yelpazesinin ve sosyal yaşamının en önemli motiflerinden bir tanesi olan Roman kardeşlerimizle birlikte Büyük Roman Buluşması’na katıldık. Roman Buluşması’nda yeri geldi tebessüm ettik, yeri geldi duygusal anlar yaşadık. Sevincin, nostaljinin vefanın Türkiye’nin güzel renklerini ve duygu dolu beraberliğini Sayın Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Büyük Roman Buluşması’nda hep birlikte yaşadık. Türkiye’nin dört bir yanında bir araya gelen Roman vatandaşlarımızla, İl Başkan Yardımcılarımızla, ünlü sanatçılarımızla, hem eğlendik hem güldük aynı zamanda nostaljik duygusal anlar yaşadık. “Yaradılanı sev yaradandan ötürü” anlayışıyla herkesin eşit birer bir kul olduğunu hatırlatmak istiyorum. Roman kardeşlerimizi çok seviyoruz. Onların dertleri sorunları neyse bizde çözmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız ve yapıyoruz” dedi.

Büyük Roman Buluşması dönüşü düşüncelerini paylaşan Ayhan Dilsiz, “İlk kez Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gittik. Türkiye’nin dört bir yanından gelen Roman kardeşlerimiz ile buluştuk. Harika bir atmosfer vardı. Herkes memnun oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı