REKLAMI GEÇ

Sarayköylülerin teleferik hatırası

Sarayköylülerin teleferik hatırası

Sarayköy Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla hafta boyunca düzenlediği teleferik gezisiyle ilçede evlilikte 30’uncu yılını kutlayan çiftlere farklı bir gün yaşattı. Teleferikle Bağbaşı Yaylası’na çıkan Sarayköylüler, anı fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2016 Cumartesi, 10:19

Sarayköy Belediyesi’nin “30 Yıllık Sevgililer Teleferikte Buluşuyor” sloganıyla hafta başında start verdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası gezisi, Sarayköylüler için renkli bir Sevgililer Günü kutlaması şeklinde geçti.

Sarayköylü çiftlere eşi Esin Özbaş ile birlikte eşlik eden Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın teleferiğe binerek Denizli’nin bu güzelliği görmelerini arzu ettik. Hafta boyunca gruplar halinde burayı gezmelerini sağladık. Biz de bugün onlarla birlikteyiz. Bu heyecanı, bu mutluluğu onlarla birlikte yaşamak, bu güzel yaylada bu tertemiz havayı onlarla birlikte teneffüs etmek bizi çok mutlu etti. Güzel bir gün geçirdik. Gezi sırasında vatandaşlarımızla bol bol sohbet etme imkanımız da oldu” dedi.

Sarayköylü vatandaşlar da Özbaş’a teşekkür ederek “Gerçekten güzel bir gün geçirdik. Bizlere bu fırsatı yaratan, bizleri burada misafir eden başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı