REKLAMI GEÇ

Şiirle İstanbul gezisi kazandılar

Şiirle İstanbul gezisi kazandılar

Sarayköy Mesleki Eğitim ve Teknik Merkezi öğrencileri, sundukları şiir dinletisinin karşılığını belediyenin düzenleyeceği İstanbul gezisiyle aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2016 Perşembe, 09:42

Sarayköy Mesleki Eğitim ve Teknik Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisine Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da katıldı. Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen şiir dinletisinde okul öğrencileri okudukları şiirler ile dinleyenleri kimi zaman duygulandırdı, kimi zaman yüzlerde tebessümler oluşturdu.

Programın sonunda öğrencilere teşekkür eden Başkan Özbaş “Ülkemiz şiir konusunda en verimli topraklardan birisidir. Necip Fazıl’dan Nazım Hikmet’e, Sezai Karakoç’tan Cahit Sıtkı Tarancı’ya nice şairler yetişmiş ve bu cennet vatanda yaşayan herkesin duygularına tercüman olmuşlardır. Nasıl ki şiir yazmak, şair olabilmek bir sanatsa; şiir okuyabilmek, duygularını dinleyenlere aktarabilmekte ayrı bir sanattır” dedi.

Bu geceyi hazırlayan öğrencilerin şiirlerini duygularını da katarak okuduğunu vurgulayan Özbaş, “Okunan her şiirde farklı düşüncelere, hayallere daldık. Tadı damağımızda kalan bu güzel geceden dolayı bende öğrenci kardeşlerime bir hediye vermek isterim. Bence bu kadar güzel şiirler okuyan öğrenci kardeşlerimiz, şiirlere ilham olmuş İstanbul’u görmeliler. Ben kendilerine İstanbul gezisi sözü veriyorum. İnşallah İstanbul gezisi ile o müthiş şehri daha yakından tanıyacaklar, o duygu yoğunluğunu hissedeceklerdir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı