REKLAMI GEÇ

Teraspark’ta intihar eden genç kız toprağa verildi

Teraspark’ta intihar eden genç kız toprağa verildi

Denizli’de, nişanlısının ayrılması üzerine bunalıma girip, Teraspark Alışveriş Merkezi’nden atlayarak yaşamına son veren 19 yaşındaki Ayşe A, Sarayköy ilçesinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2014 Cuma, 17:04

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA) 
Olaydan birgün önce nişanlısının evine gelip yüzüğünü iade etmesiyle bunalıma girdiği iddia edilen Ayşe A, için Sarayköy ilçesindeki Çarşı Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene baba Salih A. ile aile yakınları katıldı. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Ayşe A’nın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi ilçe mezarlığına götürülüp, toprağa verildi.

Cenaze töreninde genç kızının babası güçlükle ayakta dururken, gözyaşlarını tutamadı. Sinir krizi geçiren annesi ve 12 yaşındaki kız kardeşi ise cenazeye getirilmedi.

Görgü tanıklarına dehşet dolu dakikalar yaşatan intihar olayında, kuaförlük yapan Ayşe A, perşembe günü Teraspark AVM’nin en üst katına çıkıp kendini boşluğa bırakmış, önce yılbaşı süslemesine çarpmış, daha sonra da beton zemine düşmüştü. Ağır yaralı olarak götürüldüğü Servergazi Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirmişti.

ANONS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı