REKLAMI GEÇ

Vali Kocatepe, yaralı uzman çavuşu ziyaret etti

Vali Kocatepe, yaralı uzman çavuşu ziyaret etti

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristler ile girdiği silahlı çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Seyfettin Kayacan, Sarayköy’deki baba ocağında. Vali Şükrü Kocatepe, kolundan ve bacağından yaralanan Uzman Çavuş Kayacan’ı ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2016 Çarşamba, 11:04

Güvenlik güçleri ile teröristler arasında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden çatışmalarda yaralanan Denizlili Uzman Çavuş Seyfettin Kayacan, önce Diyarbakır Askeri Hastanesi’ne kaldırıldı, buradaki tedavisinin ardından GATA’ya sevk edildi. Bir süre tedavisine burada devam edilen yaralı Uzman Çavuş Kayacan, daha sonra Sarayköy’deki baba ocağına geldi.

45 gün rapor verilen yaralı uzman çavuşu Vali Kocatepe baba ocağında ziyaret etti. Ziyarette Kocatepe’ye Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın eşlik etti.

Yaralı uzman çavuş Seyfettin Kayacan ile bir süre görüşen Vali Kocatepe, geçmiş olsun dileklerini sundu. Yaralı askerin ailesini de dinleyen Vali Kocatepe, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

3 ŞUBAT’TA YARALANDI
Uzman Çavuş Seyfettin Kayacan, 3 Şubat günü öğle saatlerinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen Bayrak-12 Müşterek Özel Birlik Operasyonu’na katılmış, bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu kol ve sağ bacak bölgesinden yaralanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı