REKLAMI GEÇ

Zolan: Sarayköy saray gibi olacak

Zolan: Sarayköy saray gibi olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Sarayköy’de hayata geçirdiği yatırımları inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sarayköy saray gibi olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2015 Salı, 15:13

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy İlçesi’ni ziyaret ederek Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarını inceledi. Sarayköy ziyaretine, Ahmetli Mahallesi ile başlayan Başkan Zolan’a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da eşlik etti.

denizli-baskan-zolan-saraykoy-ic
Ahmetli Mahallesi’nin ardından Tosunlar, Sığma, Duacılı ve Beylerbeyi Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Zolan, Sarayköy merkezde ise Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. 2000 ton asfaltın döküldüğü Hasköy Caddesi ve 2200 ton asfaltın döküldüğü Babadağ Caddesi’nde hayata geçirilen sıcak asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, asfalt ekiplerine kolaylıklar diledi. Başkan Zolan, Hasköy Caddesi’ndeki çalışmalar sırasında bir süre asfalt serme makinesi de kullandı. 

“BU BİR BAŞLANGIÇ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ün her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, “Sarayköy saray gibi olacak inşallah. Sarayköy ilçemizi her yeriyle çok güzel hale getireceğiz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı inşaatının başladığını hatırlatan Başkan Zolan, “Sarayköy ilçemizde, sıcak asfalt ve kaldırım düzenlemesi, kilit parke taşları ve parklarımızla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sarayköyümüze hizmet akmaya devam ediyor. Bu bir başlangıç. İnşallah hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Ama bunu birlikte yazacağız inşallah” diye konuştu.

Yorumlar

ayhan uçar   -  Bağlantı 10 Eylül 2015, 16:06

başkan bizi kandırdın,
SARAY gibi olacak dedin ama
SUSUZLUK’dan BİTLENİP PİRELENECEĞİZ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı