REKLAMI GEÇ

Belediye yerine meydan

Belediye yerine meydan

Serinhisar’da Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ilçeye meydan kazandırmak için mevcut belediye binasını yıktı. Belediye ise Özel İdare işhanına taşındı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2014 Cumartesi, 12:35

Serinhisar’ın Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, sık sık şikayet ettiği ilçenin bir meydanının bulunmayışına çözüm üretti. Belediye Başkanı Kobaş, mevcutta kullanılan ancak eski olması nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen iki katlı belediye binasını ilçeye meydan kazandırmak için yıktı.

YENİSİ YAPILACAK
Belediye binasının 1950’li yıllarda yapıldığını ve kullanışsız olduğunu belirten Kobaş, büyükşehir yasasından sonra kendilerine devrolan Özel İdare İşhanında hizmetleri sürdürebileceklerini söyledi. :u taşınmanın da geçici olduğunu belirten Kobaş, meydanın tamamlanmasından sonra uygun bir yere yeni belediye binasının yapılacağını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR DESTEKLEYECEK
Meydan için seçimden önce söz verdiğini belirten Kobaş, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bu projeyi gerçekleştireceklerini söyledi. Kobaş, “İlçemizde bir meydan bulunmayışı sıkıntı idi. İnsanlarımızın rahat rahat gezip dinlenerek alışveriş yapabilecekleri bu meydanı en kısa sürede tamamlayamayı amaçlıyoruz. Bu dönemde Özel İdare işhanındaki yerimizde hizmetlerimiz aksamadan sürecek” dedi.

Başkan Kobaş, yıkımı devam eden belediye binasının yerine, yeşil alan, gezi alanları, oturma ve dinlenme bölümleri, kafeteryalar bulunacağını ifade etti.

Yorumlar

aslan   -  Bağlantı 27 Eylül 2014, 12:46

yıllar sonra ilçemize gözle görülür şeyler yapılıyor artık ne güzel s.hisarlılar kıymetini bilirse tabi ki…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı