REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Serinhisar Günleri başladı

PAÜ’de Serinhisar Günleri başladı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından hayata geçirilen “İlçe Tanıtım Günleri” projesi bahar döneminde Serinhisar ile başladı. İlçeye özgü yöresel kıyafetler, yatağan bıçağı, Serinhisar leblebisi ve yiyecekler kurulan stantlarda sergilendi. Tanıtım günleri üç gün sürecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 14:47

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın ilçe gezileri sırasında dile getirdiği ve Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine ilçeleri tanıtmayı hedefleyen “İlçe Tanıtım Günleri” projesi, ikinci dönemde yeniden uygulanmaya başladı.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım günlerine Serinhisar ilçesiyle devam edildi. Serinhisar Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Serinhisar Tanıtım Günleri’ne Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, akademik ve idari personel ile öğrenci ve davetliler katıldı.

Serinhisar’ı ön plana çıkaran yöresel kıyafetler, yatağan bıçağı, Serinhisar leblebisi ve yiyecekler kurulan stantlarda sergilendi.

Etkinlikte çömlek yapan usta ise davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Serinhisar Tanıtım Günleri üç gün boyunca açık kalacak.

Tanıtım kapsamında, Pazar günü Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik Serinhisar’da bir gezi programı düzenlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı