REKLAMI GEÇ

SEKÜYAD 20 yaşında

SEKÜYAD 20 yaşında

Serinhisar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKÜYAD), 20. kuruluş yıl dönümü nedeniyle birlik ve dayanışma gecesi düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2017 Pazartesi, 17:11

SEKÜYAD, kuruluşunun 20. yılında birlik ve dayanışma gecesi düzenledi. Kelleci Kardeşler Restoran’da düzenlenen geceye, Serinhisar Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Kobaş, Derneğin Onursal Başkanı Ertuğrul Ekiz ve Serinhisarlılar katıldı.

Etkinlik yemek ikramlarıyla başlarken, gecenin açılışında konuşan Dernek Başkanı Nizamettin Ekiz, dernek olarak 20 yıl önce yola çıktıklarını, bugün iyi noktalara geldiklerini belirtti. Ekiz, dernek olarak 85 öğrenciye burs sağladıklarını belirterek, “Bundan 20 yıl önce kurulan derneğimize bugüne kadar katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Onların desteği ile bugün üye sayımız 400’e ulaşmıştır. Güçlü olan derneğimiz bugün 85 üniversite öğrencisine burs vermektedir. Bunun yanında sosyal faaliyetlerimiz ve yardımlarımız da devam ediyor. Dernek faaliyetlerimizden en önemlisi Serinhisar ilçesinde halen yapımı devam eden yüksekokul binası yapımı çalışmasıdır” dedi.
Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ise, Serinhisar’ın geleceği için tüm Serinhisar halkının birlik ve beraberlik içine kenetlenmesi gerektiğini kaydetti. Kobaş, ilçe halkının dış dünyaya açılabilmesi adına yapılacak yüksekokulun oldukça önemli olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından yöresel halk dansları gösterileri sergilendi. Gecede şiirler okuyan Serinhisarlı Şair Baki Evkaralı ile birbirinden güzel şarkıları ile Hakan Eyiden geceye renk kattı. Program gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı