REKLAMI GEÇ

Yağmurun kayganlaştırdığı yollarda kaza üstüne kaza

Yağmurun kayganlaştırdığı yollarda kaza üstüne kaza

Meteoroloji’nin uyarılarının ardından dün akşam saatlerinde yağmur etkisini gösterdi. Denizli-Antalya Karayolu ise savaş alanına döndü. Birbiri ardına 3 ayrı noktada meydana gelen zincirleme trafik kazalarına 11 araç karıştı, 16 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında polis ve jandarma da var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2017 Cumartesi, 09:41

Akşam saatlerinde başlayan yağmur, olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Denizligüncel’in derlediği bilgilere göre özellikle Denizli-Antalya Karayolu, Serinhisar bölgesinde etkili olan yağmur yolları buz pistine çevirdi. Görüş mesafesinin düşmesini dikkatsizlik de eklenince kazalar kaçınılmaz oldu.

Serinhisar ile Tavas makası arasında bir TIR’ın yoldan çıkmasıyla başlayan kabus gibi gecede 3 ayrı noktada zincirleme trafik kazaları meydana geldi. Devrilen TIR’ın dorsesinde bulunan küspeler yola saçıldı, 8 araç kayarak birbirine girdi. TIR sürücüsü olay yerinden metrelerce uzakta bulundu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazalar nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Görev yapan güvenlik güçlerinin araçlarının bulunduğu bölgede de bir TIR kaydı. Araçlara dalan TIR, bir polis ve 1 jandarmanın yaralanmasına yol açtı, büyük hasar yarattı.

Kazanın ardından TIR sürücüsü olay yerinden kaçmaya çalışınca bölge tam anlamıyla savaş alanına döndü. TIR sürücüsü kısa süre içinde yakalandı.

Serinhisar yakınlarında 3 ayrı noktada meydana gelen zincirleme trafik kazalarına 11 araç karıştı, yaralanan 16 kişinin 6’sının durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı