REKLAMI GEÇ

Kefe Yaylası yolu yenilendi

Kefe Yaylası yolu yenilendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli yayla turizmi alanlarından biri olarak gösterilen Kefe Yaylası yolunu yeniledi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2014 Çarşamba, 09:49

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ziyareti sırasında yayla yolunun çok kötü olduğunu belirten Yatağanlılar, özellikle yayla turizmi için bölgeye gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin bu konuda sık sık şikayette bulunduklarını söyledi.

Başkan Zolan, Yatağanlıların bu talebi üzerine talimat verdi ve Kefe Yaylası yolu kısa sürede düzenli ulaşım sağlayacak hale getirildi. Genişletilen yol, asfaltlanarak ulaşıma açıldı.

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan diğer bölgelerde de asfaltlama ve yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Acıpayam ve Serinhisar ilçelerindeki Yatağan-Kuyucak arasında 1,5 kilometre, Serinhisar-Yatağan arasında 4,5 kilometre, Karahöyük-Ucarı mahalleleri arasında 5 kilometre yolda asfalt yenileme çalışması gerçekleştirildi.
Acıpayam-Mevlütler Mahallesi arsında ise 9 kilometre ve Gedikli Mahallesi – Acıpayam arasında 1 kilometrelik asfaltlama çalışmaları tamamladı. Bunların yanında yine Acıpayam’a bağlı Akalan Mahallesinde bulunan Akalan Kavşağı düzenlenerek, 25 metre genişliğindeki 850 metrelik alanda asfalt çalışmaları yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı