REKLAMI GEÇ

Kobaş baygınlık geçirdi, hastaneye kaldırıldı

Kobaş baygınlık geçirdi, hastaneye kaldırıldı

Encümen toplantısında muhalefet partili üyenin yapılacak ihale ile ilgili iddialarına sinirlenen Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, baygınlık geçirdi. Toplantıdan ambulansla hastaneye kaldırılan Kobaş’ın 4 gün rapor aldığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2016 Çarşamba, 17:41

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, encümen toplantısında fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı. Başkan Kobaş’ı sinirlendiren olay ile Büyükşehir Belediyesi’nden devraldıkları Çamlık Parkı’nın ihalesi idi.

Serinhisar Belediyesi MHP’li Encümen Üyesi Mustafa Yatçı’nın da katıldığı toplantıda, Çamlık Parkı’nın ihale tarihi görüşüldü. İlk ihalenin iptal edilmesinin ardından 2. kez ihale için tarih belirlemek üzere toplanan encümen üyeleri, ilk ihalenin ne zaman ve neden iptal edildiği ile ilgili bilgi almak istedi.
İhalenin iptali ile ilgili Başkan Kobaş’ı yeterli bilgiye sahip olmamasından dolayı eleştiren Mustafa Yatçı’nın belediye personeli ile ilgili ithamlarda bulunması ortamı gerdi.

BAYGINLIK GEÇİRDİ
Muhalefet partili Encümen Üyesi Mustafa Yatçı’nın iddialarına sinirlenen Kobaş, fenalık geçirdi. Kobaş, ambulansla Serinhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tedavinin ardından taburcu olan ve 4 gün rapor olan Başkan Kobaş, “Benim amacım, parkın bir an önce işletmeye açılması ve ilçe halkının bundan yararlanması. Ancak muhalefet partili encümen üyemiz, sürekli engellemeye çalışıyor ve belediye personelini yetersizlikle suçluyor. Tamam Belediye personelimizin bazı konularda bilgisizliği olabilir ama bunun o kadar büyütülecek bir konu olduğunu düşünmüyorum” dedi.

İHALE NEDEN İPTAL EDİLDİ?
Encümen toplantısında ihalenin iptali ile ilgili soruları, ihaleyi engellemek için değil, tam tersi usulüne ve kanunlara uygun ihale yapılmasını sağlamak için dile getirdiklerini anlatan MHP’li üye Mustafa Yatçı, “Encümen toplantısında Çamlık Parkı ihalesinin iptali ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğini düşündüm ve ihale neden iptal edildi? İhalenin iptali Encümen toplantısı gündemine alınması gerekmez mi? İhale tarihini encümen belirlemez mi? diye sordum ve yanıt aradım. Ancak Başkan, bizleri aydınlatmak yerine memurlarını suçladı ve sinir krizi geçirerek fenalaştı. Biz de Çamlık Aile Parkı’nın bir an önce hizmete açılmasını istiyoruz” dedi.  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı