REKLAMI GEÇ

Kobaş’a yetki vermediler

Kobaş’a yetki vermediler

AK Partili Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, belediye meclisinden 750 bin TL borçlanma yetkisi istedi, ancak onay çıkmadı. Kobaş’ın yetki alamamasının nedeni 6 AK Partili üyeden 3’ünün muhalefet partili üyeler gibi çekimser oy kullanması.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2015 Pazartesi, 14:15

Serinhisar Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarını tamamladı. Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, yatırımların devam edebilmesi için meclisten borçlanma yetkisi istedi. 6 AK Parti, 3 CHP, 2 MHP olmak üzere 11 üyenin bulundu Serinhisar Belediye Meclisi, Başkan Kobaş’a 750 bin TL borçlanma yetkisi çıkmadı.

3 AK PARTİLİ ÜYE DE ÇEKİMSER KALDI
AK Parti’nin 6 üye ile sayısal üstünlüğünün olduğu Serinhisar Belediye Meclisi’nden Başkan kobaş’ın umduğu sonuç çıkmadı. Belediye Başkan Yardımcılığı da yapan AK Partili üye Aydın Canbeldek ile Muhammet Emre Kabukçu, Oktay Aktürk de CHP ve MHP’li üyeler gibi Kobaş’ın borçlanma talebine çekimser oy kullandı.

YATIRIMLAR İZAH EDİLEMEDİ
MHP’li Mustafa Yatçı, bu paranın hangi yatırımlarda kullanılacağı hakkında meclis üyelerine bilgi verilmediği için MHP grubunun çekimser kaldığını belirterek, “Meclisin ocak ayı toplantılarında 13 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Ancak, Başkan’ın borçlanma yetkisi istediği maddede sorularımıza yanıt bulamadık. 750 bin TL nerede ve hangi yatırımda kullanılacak bunun açıklaması yapılmadı. O nedenle çekimser oy kullandık. AK Partili üyeler de ikna olamamış ki, 6 AK Partili üyeden 3’ü de bizim gibi çekimser kaldı” dedi.

Yorumlar

meşcere   -  Bağlantı 13 Ocak 2015, 09:24

serinhisarda değişen birşey olmayacak,geçen 20 yıl kaybedildiği gibi,önümüzdeki 4 yılda kaybedileceğe benziyor.İnşaallah yanılırım.Önümüzdeki dönemde inşaallah Serinhisarı Denizliye mahalle yapalım,daha iyi hizmet alacağı kanaatindeyim.

kelanti skaliyeri   -  Bağlantı 12 Ocak 2015, 20:02

kul hakkını bilen, adil olmaya çalışan, kişiliğinden ödün vermeyen, büyük ile büyük, küçük ile küçük diyaloglar kurmasını iyi beceren, herkese ve her ortama uyum sağlayabilen mütevazi bir insanın iyi niyetleri bu denli istismar edilmemeli..

kelanti skaliyeri   -  Bağlantı 12 Ocak 2015, 19:58

serinhisar gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanına sahip şu anda. ancak kıymetini bilemiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı