REKLAMI GEÇ

Serinhisar Belediyesi’nin logosu değişecek

Serinhisar Belediyesi’nin logosu değişecek

Serinhisar Belediyesi, logosunu değiştirecek. Mevcut logonun ilçenin köklü geçmişini , sosyal, kültürel ve coğrafi özelliklerini yansıtamadığı gerekçesiyle değiştirme kararı alan Serinhisar Belediyesi, yeni logo için yarışma düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2015 Salı, 14:29

Serinhisar Belediyesi, yeni logo belirlemek için yarışma düzenledi. 2 bin 500 lira para ödüllü logo yarışmasına son başvuru tarihi 22 mayıs 2015 olarak belirlendi.

Serinhisar Belediyesi resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, “Serinhisar Belediyesi 6360 Sayılı Büyükşehir kanununa istinaden belde ve köylerin birleşmesi sonucu, mevcut logosu, ilçemizin köklü geçmişini ve sosyal, kültürel ve coğrafi özelliklerini yansıtamayan çağımıza ayak uyduramayan eski bir logo haline geldi. Mevcut logonun dijital ortamda vektörel çizim halinin bulunmaması ve çağımız standartlarından uzak olması yeni bir logoya ihtiyaç duyulmasını sağlayan başlıca nedenlerdendir. Serinhisar Belediyesi son 1 yılda başlatmış olduğu modern hizmet atağını kurumsal imajıyla da sürdürmeyi amaçlamaktadır. Bu sebeple Serinhisar Belediyesi’nin kurumsallaşma çalışmalarının simgesi olacak logonun bütün ilçe sınırlarını kapsayacak şekilde tasarımıyla birlikte kurumsal kimliğe de ihtiyaç duyulmuştur” denildi.

PARA ÖDÜLÜ
Yarışmaya katılan eserler, Serinhisar Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Canbeldek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kabukçu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mustafa Özhanoğlu, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Zeynep Ulaş, SEKÜYAD Başkan Yardımcısı İbrahim Gebeş ile Yatağan Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Alim Ayduran’ın yer aldığı seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Yarışmada birinci olan eser Serinhisar Belediyesi logosu olarak belirlenecek ve 2 bin 500 lira para ödülü kazanacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler, 22 Mayıs 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar eserlerini belediyeye teslim edebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı