REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da festival coşkusu

Serinhisar’da festival coşkusu

Türkiye’nin en büyük leblebi üretim merkezi Serinhisar’da bu yıl 12.si düzenlenen “Serinhisar Leblebi ve Kültür Festivali” başladı. Festival 26 Ağustos’a kadar sürecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2018 Cumartesi, 16:49

Denizli Büyükşehir Bandosu’nun gösterisi ve kortej yürüyüşü ile başlayan festivalin ilk günü protokol konuşmaları ve halk konserleri ile tamamlandı.

Açılışa, AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Festival Komite Başkanı Musa Yılanlı ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Festival Komitesi Başkanı Musa Yılanlı, “Türkiye’deki üretilen leblebinin %70’i Serinhisar ilçemizde üretilmektedir, bu festival ile Serinhisarımızın tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Açılış konuşmaları sonrası protokol üyeleri festival alanında kurulan stantları gezdi.

26 Ağustos’a kadar devam edecek festival süresince çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 25 Ağustos Cumartesi günü Işıl Koç ve AYNA konserleri, 26 Ağustos Pazar günü de Ankaralı Ayşe Dinçer konseri düzenlenecek.

Festival Pazar akşamı havai fişek gösteri ile son bulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı