REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da Kahramanlık Türküleri korkuttu

Serinhisar’da Kahramanlık Türküleri korkuttu

Serinhisar’ın asker kökenli AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda vatandaşa, belediye hoparlöründen “Hasan Mutlucan’dan kahramanlık türküleri” dinletince ilçede şaşkınlıkla birlikte “Darbe mi oldu?” paniği yaşandı. Zira, Türkiye 12 Eylül sabahına radyo ve televizyondan yayınlanan bu türkülerle uyanmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2014 Cuma, 12:42

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Serinhisar’da ilginç bir olaya sahne oldu. Vatandaşlar sabah saatlerinde Serinhisar Belediyesi’nin duyurular için kullandığı hoparlörden yükselen Kahramanlık Türküleri” ile irkildi. Türküleri söyleyen kişinin sesi, 12 Eylül darbesini hatırlayanlar için yabancı değildi. Serinhisar Belediyesi’nin hoparlöründen “Hasan Mutlucan’dan kahramanlık türküleri” yayınlanıyordu.

Hasan Mutlucan, 12 Eylül döneminin simgeleşmiş ismiydi. Darbe sabahı Türkiye, radyo ve televizyondan bu türküleri dinleyerek uyanmıştı. Haliyle akla ilk gelen soru “Darbe mi yapıldı?” oldu. Neyse ki, öyle olmamıştı. Belediyeye açılan telefonlarla Kahramanlık Türküleri yayını durduruldu.

ic-mehmet-kobas

Serinhisar’ın emekli asker olan AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ise, “Ben valilikten gelen yazılı emri uyguladım. Bu ülkede Hasan Mutlucan’dan kahramanlık türküleri çalmak yasak mı? Göğsümü gere gere çaldım. Kimseye bunun gerekçesini açıklamak zorunda değilim” dedi.

Yorumlar

Çatalçeşmeli   -  Bağlantı 6 Eylül 2014, 10:54

Kasım Tez, Bu haberde muhaliflik nerede, İçinde ironi barındıran bir haber. Asıl CHP’li bir belediye yapsaydı siz neler derdiniz acaba. İleri demokrasiden girer CHP zihniyetinden çıkardınız.

KASIM TEZ   -  Bağlantı 5 Eylül 2014, 16:59

CHP Lİ BELEDİYE BAŞKANI OLSAYDI ÖVE ÖVE ANLATIRDINIZ. SEN NE MUHALİF BİR YAYIN ORGANISIN DENİZLİ HABER. EŞİN BENZERİN YOK

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı