REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da öğrenciler mahsur kaldı

Serinhisar’da öğrenciler mahsur kaldı

Serinhisar’ın Kocapınar Mahallesi’nde velilerin yürekleri ağızlarına geldi. Serinhisar’dan yola çıkan servis aracının Kocapınar’a bir türlü gelmemesiyle aileler korku ve paniğe kapıldı. Yapılan araştırmada, öğrencileri taşıyan servis aracının kar ve buzla kaplı Kefe Yaylası yakınlarında mahsur kaldığı ortaya çıktı. Yardım ekibinin ulaşmasıyla öğrenciler gece yarısı evlerine getirilebildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2016 Cuma, 09:51

Serinhisar’daki okullara giden öğrencileri taşıyan servis aracı, dün saat 17.00 sıralarında ilçe merkezinden Kocapınar Mahallesi’ne gitmek üzere hareket etti. Kefe Yaylası’na gelindiğinde sürücü ilerlemekte güçlük çekmeye başladı. Bir süre sonra da araç kaydı.

YARDIM EKİBİ KURTARDI
Donduran soğukta saatlerce mahsur kalan öğrenciler ile bağlantı kurulmasının ardından kurtarma ekipleri harekete geçti. Denizli’den gelen ekipler, kayan aracı ve öğrencileri kurtardı. Öğrencilerin evlerine ancak saat 24.00 sıralarında ulaşabildiği bildirildi.

Kocapınar Mahallesi’nde oturan Kazım Özoğul, yaşanan sıkıntıyı “Kış aylarında kar ve buzlanma nedeniyle Kocapınar’a ulaşımda sıkıntı yaşanıyor. Kocapınar, doğuda bir köy değil. Öğrenci dolu otobüs, saat 17.00’de Kefe Yaylası kayalar mevkisinde mahsur kaldı. Çocuklarımızın evlerine ulaştığında saat 24.00’dü” dedi.

Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı