REKLAMI GEÇ

AK Parti aday adayları ne dedi?

AK Parti aday adayları ne dedi?

AK Parti, sağ oyların yüksek olduğu ilçede 2014’ün de kazananı olmak istiyor. Partililer, aday adayı sayısının fazla olmasının problem yaratmasından, genel merkezin aday tercihinden sonra yarışa katılamayacak olanların küskünlük yaratmasından endişe duyuyor. Aday adayları ise çalışmalarını aday titizliğinde sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2013 Çarşamba, 15:53

ŞENGÜL BOZ

AK Partililerin pür dikkat genel merkezden yapılacak açıklamayı beklediği Tavas’ta, aday adayları da başkentten gelecek haberle sevinmek istiyor. Heyecanlı bekleyişin sürdüğü ilçede, aday adayları şu değerlendirmeleri yaptı:
seyyare-yelpaze

ADAYI SERPİL SEYYARE YELPAZE

Siyasete 2003 yılında AK Parti Tavas Kadın Kolu Başkanı olarak başlayan Serpil Seyyare Yelpaze, geride kalan 10 yılda hayli tecrübe edindiğini belirterek, şunları söyledi:
“2004 yerel seçimlerinde Tavas İl Genel Meclisi üyesi seçildim. Tavas’ın tüm köy ve beldelerine hizmet ettim. Onları utandırmamak için elimden gelini yaptım. Onların yanında oldum. Ben kadınım diye düşünmedim. Erkek arkadaşlarımla yarıştım ve onlardan bir adım önde olmak için çalıştım. Çünkü aldığım sorumluluk ağırdı. Halkın sorunlarına çözüm bulmak için 24 saat telefonumu açık tuttum. Onların destekleriyle Tavas Belediyle Başkanlığına aday oldum.”

yusuf-otakli

YUSUF OTAKLI

AK Parti Genel Merkezi’nce 2004 yılındaTavas İlçe Başkanlığına atanan, üç dönem bu görevi sürdüren Yusuf Otaklı, Tavas’ta son bir dönemde çok güzel hizmetler yapıldığını, bu hizmetleri bir adım ileriye taşıyabilmek için aday olduğunu söyledi.Otaklı,“Tavas halkı kendisine yakın, kendisinin yaşayış tarzına uygun insanları seçer. Hizmetin yanı sıra bu boşluğu doldurmak, belediye ile halkı barışık halde tutmak gerekir” dedi.

mehmet-ihsan-hanoglu

MEHMET İHSAN HANOĞLU

Siyasete 1989 yılında DYP’de başlayan, 1994-1999 döneminde İl Genel Meclisi’nde DYP Tavas Üyesi olarak görev yapan Mehmet İhsan Hanoğlu, beş yıl aradan sonra siyasete bir kez daha “merhaba” dedi ve 2004 yerel seçimlerinde AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyesi seçildi.
Denizli İl Genel Meclis Üyeliği dönemlerinde ilçeye bağlı köylere hizmet götürülmesine öncülük ettiğini vurgulayan Hanoğlu, Tavas ile ilgili hayalleri bulunduğunu, Tavas’a daha iyi ve köklü hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirtti.

ahmet-cetinkaya

AHMET ÇETİNKAYA

Aday adaylarından Ahmet Çetinkaya, siyasete 1977 yılında MSP’de başladığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile aynı siyasi çizgide yürüdüğünü, Refah Partisi’nin kapanmasından sonra kurulan Fazilet Partisi’nin Tavas’ta ilçe teşkilatını kendisinin oluşturduğunu, bu partide“yenilikçi” ve “gelenekçiler” arasındaki yol ayrımının ardından Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan ile safta yer aldığını kaydetti.
AK Parti Tavas İlçe Teşkilatı kurucularından olduğunu anlatan Çetinkaya, “Biz siyasi çizgimizi, ‘bu ülkeyi herkesten daha iyi yönetiriz‘ diyen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz. Tavas’ta da en iyisini, en güzelini biz yaparız” diye konuştu.

osman-erkli
OSMAN ERKLİ

Tavas’a bağlı Kızılcabölük beldesinde sekiz yıl belediye başkanlığı yapan Osman Erkli, bu defa ilçe belediye başkanı olarak Tavas’a hizmet etmek istiyor.
Halen Aydem EDAŞ İl Müdürlüğünde işletme bakım uzmanı olarak görev yapan Erkli, “Görev yaptığım dönemde Kızılcabölük’te el dokuma ve kültür turlarını canlandırılıp, belde ve yöre ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir dizi tanıtım çalışmaları yaptım. O dönem Tavas Başta olmak üzere çevre belediyeler Kızılcabölük’teki hizmetleri gıpta ile bakıyordu. Şimdi aynı çalışmaya Tavas, belde ve köylerine yapmak için aday adayı oldum” dedi.

turhan-veli-akyol

TURHAN VELİ AKYOL

Tavas’ta2008-2011 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevindebulunan,2011 yılında Denizli Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğüne atanan ve bu görevinden istifa ederek AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Turhan Veli Akyol, “Çocukluğumun ve hayatımın büyük çoğunluğunu geçirdiğim Tavas’a vefa duygusuyla hizmet etme zamanımın geldiğine inandığım için bu yola çıktım. Tavas ve Denizli Sevdalısı olarak, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Tavaslılara, aynı hassasiyetle hizmet etme bilinciyle ‘önce insan-öncü Tavas’ anlayışıyla hizmet etmek için adayım” diye konuştu.

Yorumlar

Murat Türk   -  Bağlantı 28 Kasım 2013, 02:59

Adaylık yarışında öne çıkan isimler, Yusuf Otaklı ve Turhan Veli Akyol. Aday gösterilen yüksek ihtimalle belediye başkanı seçilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu