REKLAMI GEÇ

“133 projeden 26’sı tamam”

“133 projeden 26’sı tamam”

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas Bağlar Mesireliği’ndeki Taş Evde düzenlediği toplantıda bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Akyol, 133 projeden 26’sının bir yıl içerisinde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2015 Cumartesi, 17:29

Bir yıllık belediye çalışmalarını değerlendiren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, görev sürecinin ilk bir yılının geride kaldığını ve bu süreç içerisinde önemli projelerin hayata geçtiğini ifade etti. Akyol, “Göreve geldiğimizde ilk olarak durum tespit çalışması yaptık. Sonuçta Büyükşehir ile birlikte makas değiştirdik. Bu makas değişimi ile birlikte bin 700 kilometrelik alanda yeni bir yapılanla oldu. Bu yeni yapılanma sürecinde ilk olarak araştırma ve tespit çalışmaları yaparak sorunları tespit ettik. Gördüğümüz sorunları da ürettiğimiz projeler ile masaya yatırdık ve değerlendirdik” dedi.

Seçim döneminde verilen sözlerin sırayla yerine getirildiğini ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Göreve geldiğimizde bizler bu makamın şikayet yeri değil, sorun çözme yeri olarak gördük. Bu anlayış ile büyükşehir belediye başkanımızla birlikte Tavas için önemli olan 133 tane projemizi halkımız ile paylaştık. Bizler söz verip sözünü unutanlardan değiliz. Bunu Tavas halkı çok iyi bilmektedir. Bugün 133 projemizin 26 tanesi hayata geçti ve bir bu kadar projenin de sonuna gelindi. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda bu projelerimizin tamamını 2018 yılına kadar tamamlayacağız” diye konuştu.

Tavas’ın pazarlanmaya hazır bir ilçe konumunda olduğunu vurgulayan Akyol şunları söyledi: “Son TÜİK verilerine göre ilçemiz önemli derecede göç vermiş. Bunun engellenmesi için mahallerimizde projeler hayata geçiriyoruz. Mahallerimizi daha güzel hale getirerek insanlarımıza imkanlar sunuyoruz. Örnek olarak tüm mahallerimize çok amaçlı pazaryerleri yapıyoruz. Bu pazaryerlerinde ürünlerin satılmasının yanında, düğün salonları ve farklı alanlar yer alıyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu