REKLAMI GEÇ

Akyol: “Tavas’ı birlikte yönetelim”

Akyol: “Tavas’ı birlikte yönetelim”

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçedeki STK’lar ve oda başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Akyol, “Tavas’ı gelin birlikte yönetelim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2018 Cuma, 10:57

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları ile kahvaltıda buluştu.

İlçede genel bütçe, büyükşehir ve ilçe belediyesi üçgeninde yapılan yatırım ve hizmetler anlatıldı. Hep birlikte daha kapsamlı diyaloğun sağlanması, mevcut durum değerlendirmesi ve alınması gereken tedbir ve kararlar konusunda da görüş alış verişinde bulunuldu.

“TAVAS’I SADECE BİZ YÖNETECEĞİZ, DEMEDİK”
2014 yılından bu yana yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında sunum yapan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Tavas ve mahallerinde yaşayan vatandaşların, hizmeti en iyi şekilde almalarını sağlayarak, vatandaşların refah seviyesi ile yaşam standartlarını ve kalitesini yükseltmek bizim önceliklerimizdendir. Vatandaşlarımızın hizmet alma garantisini en yüksek seviyede tutmalıyız. Sizlerin fikirleri bizim için çok değerli. Bizler Tavas’ı sadece biz yöneteceğiz demedik. Gelin beraber yönetelim, beraber hizmet edelim dedik. Akılları çarpıştırarak, fikri paylaşarak ve beraber istişare ederek nasıl daha güzel hizmet ederiz anlayışı içinde olduk. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu