REKLAMI GEÇ

Akyol: “Tavas’ın geleceğini inşa ediyoruz”

Akyol: “Tavas’ın geleceğini inşa ediyoruz”

Tavas’ı heyecanlandıran proje adım adım ilerliyor. Tavas Belediyesi’nin Özelleştirme Daire Başkanlığı’ndan ücretsiz olarak devraldığı uzun zamandır atıl halde bulunan eski tekel binası ile ilgili hazırlanan projenin animasyon video görüntüleri ve 3 boyutlu çizimler tamamlandı. Başkan Akyol, “Projede çocuklarımızın geleceği, kadınlarımızın mutluluğu ve yaşlılarımızın huzuruna önem veriyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2017 Pazartesi, 13:54

Kalabalık bir ekip tarafından Tavas’ın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik uzun süre yapılan araştırmalardan sonra ortaya çıkan projede; sinema, kurs merkezi, nikah salonu, açık ve kapalı düğün salonu, kütüphane, gündüz bakım evi, spor salonu, kafeterya gibi kültürel ve sosyal alanlar bulunacak.

AKYOL: “PROJEDE TAVAS İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Hazırlanan projeyle ilgili bilgi veren ve “Geleceği inşa ediyoruz” diyen Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, projeyi hazırlarken üç şeye önem verdiklerini söyledi.

Akyol, “Çocuklarımızın geleceği, kadınlarımızın mutluluğu ve yaşlılarımızın huzuru bizim için çok önemli” dedi.

“HER YAŞTAN VE KESİNDEN İNSANIMIZI DÜŞÜNDÜK”
Kültür Merkezi’nde her yaştan her kesimden insanı düşündüklerini dile getiren Başkan Akyol, “Burada çocuklarımız oynayacak, gençlerimiz öğrenecek, kadınlarımız sosyalleşecek ve yaşlılarımız dinlenecek” dedi.

2014’te vatandaşlara söz verdiklerini belirten Başkan Akyol, “Hepsini bir bir gerçekleştiriyoruz. Tavas’da Büyükşehir Belediyemizin yaptığı Kent Ormanı bitmek üzere ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun da temelleri atıldı. Ayrıca Bağlar Mesireliğimize antik bir tiyatro yapıyoruz ve tüm alanı yeniden dizayn ederek ışıklandırmalarla süslüyoruz” dedi.

Amaçlarının iki yılda ilçede bir sosyal ve kültürel devrim yapmak olduğunu vurgulayan Akyol, “Biz her şeye bir bütün olarak bakıyoruz. Vizyonumuzu her daim geniş tutuyoruz. Bizim için Tavasımızın bugünü değil yarını önemlidir. Bu nedenle her adımımızı yıllar sonrasını düşünerek atıyoruz” dedi.

“ÇALIŞMALAR EN KISA SÜREDE BAŞLAYACAK”
Tavas’ın geleceğini şekillendirecek projeyle ilgili çalışmalara en kısa sürede başlayacaklarını belirten Belediye Başkanı Akyol, “Vatandaşlarımız müsterih olsun. 2018 yılı bitiminde Tavas, tarihinin en görkemli seviyesine ulaşacak. Rabbim şimdiden hayırlı uğurlu etsin. Her şey Tavas ve hemşerilerimiz için” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu