REKLAMI GEÇ

BABA ŞEFKATİ

BABA ŞEFKATİ

Tavas’ta Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol yetim çocuklara iftar verdi, özledikleri baba şefkatini gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2015 Cuma, 16:24

Tavas Belediyesi, 2 Temmuz Dünya Yetimler Günü dolayısıyla, ilçede ikamet eden yetimleri iftarda buluşturdu. İlçe halkı için iftar yemeği verdi. Salı Pazar yerinde düzenlenen iftar yemeğine 119 yetim çocuk ve anneleri katıldı.

Kurulan iftar çadırındaki etkinliğe Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Tüm dünya insanlığını minik yavrulara sahip çıkmaya davet eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Tavas Belediyesi olarak 2 Temmuz Yetimler Gününde tüm yetimlerimizle beraberiz. Onlarla birlikte olma mutluluğunu yaşıyoruz. Bir müslüman bir yetimin başını okşarsa onun değdiği dokunduğu saç adedince günahlarının af olunacağını biz Hadis-i Şerif’lerden biliyoruz. Ayrıca çocuklarımıza, gençlerimize özel hediyeler hazırlatarak bu hediyelerimizi en kısa zamanda Sevgi Eli marifetiyle adreslerine teslim edeceğiz” dedi.

Ayrıca Ramazan ayı nedeniyle hazırlanan paketlerin mahalle mahalle dağıtımına başlandığını da söyleyen Akyol, “Aç ve açıkta hiç insan kalmayacak şekilde topyekün birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ile Belediyemiz üzerine düşen görevi her zaman yerine getirmeye gayret etmektedir. Bugün bu iftara katkı veren Tavas Devlet Hastanesi ekibine de ayrıca çok teşekkür ediyorum. İnşallah tutulan oruçların, yapılan hayırların kabul olması dileğiyle. Allah kabul etsin diyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu